به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام حسين حائري، در نشست خبري امروز که در مركز رسيدگي به امور مساجد خراسان رضوی برگزار شد، با بيان اين كه مسجد تراز اسلام و زندگي است، ابرازداشت: ائمه جماعات به عنوان مديران مساجد، بالاترين مسئوليت را دارند و به همين جهت، تأكيد ميشود كه تنها به عنوان پيش نماز نباشند، بلكه امام جماعت باشند، يعني مردم منطقه را هدايت نموده و در تمام مسائل ورود نمايند.
رئيس مركز رسيدگي به امور مساجد خراسان با بيان اين مطلب كه مسجد به عنوان مهمترين مركز آرامش روحي و دور نمودن انسان از دغدغههاي محتلف، مورد توجه جامعه است، گفت: يكي از اصلي ترين نيازهاي مردم، امنيت خاطر و آرامش روح است كه در فضايي مانند مسجد، به خاطر اتصال با خالق هستي، مشكلات زندگي براي آنان
جلوه زيادي نخواهد نمود و به همين جهت موضوع اقامه نماز، قرائت قرآن و ادعيه و ... به نياز بشر پاسخ بهتري ميدهد.
وي در ادامه با اشاره به آموزش بيش از 5 هزار نفر از فعالان مساجد خراسان طی دوره های آموزشی، گفت: بيش از 800 نفر از خدام، بيش از 1500 نفر از ائمه جماعات و بيش از 3 هزار نفر از اعضاي هيئت امناء مساجد در اين دورهها كه در سال گذشته برگزار شد،شركت كردند.
حجت الاسلام حائري با تأكيد بر تقويت سامانه ارزيابي مساجد مختلف در مشهد، تصريح كرد: مساجد بايد به فضاي بهداشتي و مرتب نمودن اين فضا براي استقبال از نمازگزاران به ويژه در ماه مبارك رمضان نگرش تازهاي داشته باشند.
رئيس مركز رسيدگي به امور مساجد خراسان در ادامه با طرح اين سؤال كه چرا برخي از مساجد به بهانه مجالس ترحيم، داراري فضايي حزن انگيز و چشم و همچشميهايي گوناگون مانند پردهنويسي و ... است؟، از تدوين و ارسال آييننامهاي در اين خصوص به مساجد خراسان خبر داد و از رسانه هاي مختلف خواست در زمينه زيبايي مساجد به عنوان پيام رسان زندگي، شادابي و نشاط و نه به معني تجمل، فعاليت و مردم نيز در اين زمينه همكاري نمايند.
*حضور در مساجد واکسنی در مقابل تهاجم فرهنگی
وي ضمن تأكيد بر اين مطلب كه حضور در مسجد يعني واكسينه شدن در مقابل تهاجم فرهنگي دشمن، از اصحاب رسانه دعوت نمود تا ضمن جدي گرفتن مقوله مسجد در گزارشهاي مختلف، برنامههاي مساجد را به عنوان يك مطالبه، پيگيري نمايند و از مردم بپرسند كه چه مطالبهاي و خواستهاي از مساجد دارند.
حجت الاسلام حائري در ادامه به اهميت برنامه هاي مساجد در ايام ماه مبارك رمضان اشاره و خاطرنشان كرد: مساجد با كمك خيرين، امسال نيز سنت خوب و مورد تأكيد سفره افطار را احياء كنند.
وي بر تنوع برنامههاي فرهنگي-تربيتي از سوي مساجد براي نوجوانان و جوانان، تأكيد نمود گفت: نبايد فقط با كلاسداري به عنوان برنامه تابستاني، اكتفا نمود، بلکه لازم است تا به دنبال فضاي اجرايي متنوع و جديدي بود.